Verlies bij competitie start voor Bieslo 1

23-09-2024 15:30

Bieslo heeft de openingswedstrijd tegen TSC met 0-4 verloren. Ondanks een overwicht aan balbezit in de 1e helft bleven de echte grote kansen uit voor de Beeselnaren. TSC koos ervoor om Bieslo de bal te laten en te loeren op fouten. Volledig uit het niets kwamen de gasten uit Polen in de 10e minuut op een 0-1 voorsprong. Na een onoplettendheid in de verdediging bij een corner kon de links buiten van TSC de bal inkoppen. Daarna veranderde het spelbeeld niet. Bieslo had de bal en probeerde tot kansen te komen. In de 31e minuut was het duur en onnodig balverlies op het middenveld waarna de spits van TSC koelbloedig de 0-2 binnen schoot. Tijdens de rust overheerste natuurlijk de teleurstelling. Twee persoonlijke fouten hadden voor een onnodige 0-2 achterstand gezorgd tegen een goede tegenstander. Na rust veranderde er wederom niet veel. In de 65e minuut was de wedstrijd voor Bieslo echter voorbij. Lars haalde volgens de (overigens uitstekende) scheidsrechter een doorgebroken speler neer en kreeg hiervoor een directe rode kaart te zien. Bieslo moest dus met 10 man verder en tot overmaat van ramp werd de gegeven vrije trap ook nog eens binnen geschoten. Het laatste half uur was het alleen nog maar tegenhouden geblazen. Kort voor tijd werd ook nog de 0-4  binnengeschoten.  Aan het einde een terechte maar ietwat geflatteerde nederlaag tegen een sterke tegenstander. Volgende week wacht om 14.30 uur de derby in en tegen Swalmen op sportpark de Bosberg. Voor de “greun witte” de kans om de nare nasmaak van afgelopen zondag meteen weg te spoelen.