Bieslo 1 verliest in de laatste secondes van Swalmen

01-10-2024 07:39

Wat kan voetbal toch hard zijn zal menig Beeselnaar zondag om 16.21 uur gedacht hebben. Na een matige 1e helft zagen we in de 2e helft weer een beetje het Bieslo van de 2e seizoenshelft van afgelopen seizoen. Er werd geknokt voor iedere meter en bij vlagen kwam Bieslo er gevaarlijk uit. Helaas was het kort na rust een onoplettendheid van Bieslo zelf wat resulteerde in de 1-0 voor Swalmen. Vanaf dat moment trok Bieslo de wedstrijd naar zich toe. Swalmen was comfortabeler aan de bal maar met veel energie en power wist Bieslo meer en meer de overhand te krijgen. Na een mooie aanval over rechts was het Bo die de 1-1 tegen het net kon schuiven. Op dat moment lag een 1-2 voor Bieslo meer voor de hand dan een treffer voor Swalmen. Helaas voor Bieslo was het toch Swalmen dat aan het langste eind trok. Dit doelpunt was eigenlijk een samenvatting van de wedstrijd die beide kanten op het kunnen vallen. De sterk ingevallen Tijn kwam een teennagel lengte te kort of hij had de bal kunnen onderscheppen. Als dit gelukt was lag het hele veld open en had Bieslo de kans gekregen om de winnende treffer te maken. Nu kwam de bal toch bij de linksbuiten en zijn voorzet werd binnen getikt. Een zure 2-1 nederlaag maar zeker gezien de 2e helft een wedstrijd waar Bieslo moed uit kan putten. Volgende week wacht wederom een uitwedstrijd, dan in en tegen Grashoek. Wederom een tegenstander die terug is gekomen uit de 4e klasse. Dus ook die wedstrijd zal Bieslo weer moeten knokken voor iedere meter.