Bieslo 1 kansloos ten onder in Grashoek

07-10-2024 13:57

Bieslo 1 heeft afgelopen zondag een volledig terechte nederlaag geleden in Grashoek. De eerste 20 minuten kon Bieslo nog goed stand houden en was de wedstrijd in evenwicht. Er werd weinig weggegeven waardoor het spel zicht voornamelijk op het middenveld afspeelde. Helaas kwamen de gastheren in de 24e minuut toch op voorsprong. Een fout achterin werd meteen afgestraft. Wel was het Tijn die een minuut later de gelijkmaker al had kunnen maken. Vrij voor de doelman wist hij de kans helaas niet te verzilveren. Vanaf dat moment werd Grashoek de dominantere partij en kon Bieslo alleen nog tegen houden. Kort voor rust verdubbelde de geel zwarten hun voorsprong. Toch hadden de Beeselnaren in de rust nog hoop op een terugkeer in de wedstrijd. 2 gevaarlijke corners hadden een doelpunt op kunnen leveren maar helaas mocht het niet zo zijn. Na 70 minuten was het verweer na de 3-0 helemaal gebroken. Grashoek rook bloed en Bieslo kwam er niet meer uit. Het was aan doelman Daan en de prima spelende Kay te danken dat de uitslag niet vele malen groter werd. Uiteindelijk ging de wedstrijd met 5-0 verloren. Het moge duidelijk zijn dat dit een van de slechtere wedstrijd van Bieslo was. Volgende week zondag hebben de boys meteen de kans om zich te revancheren. Dan staat om 14.30 uur op sportpark de Solberg de thuis wedstrijd tegen Lottum/GFC op het programma. Groot voordeel, veel slechter dan afgelopen zondag kan niet en iedereen die deze groep kent weet dat ze er komende zondag weer alles aan zullen gaan doen om de 3 punten in Beesel te houden.