RKMSV 1 te sterk voor Bieslo 1

21-10-2024 13:01

Afgelopen zondag heeft Bieslo 1 de uitwedstrijd tegen RKMSV 1 met 4-1 verloren. Vooraf was duidelijk dat het wederom een zware dobber zou worden. De Meijelse formatie was na 4 wedstrijden op een 2e plaats terug te vinden. Alleen tegen koploper Arcen werd verloren. Bieslo kende een moeizamere start waarbij 3x werd verloren en 1x gelijkgespeeld. Zonder de geblesseerde capitano Basje de V, Bas H, Robin J en  Mike K maar met de terug gekeerde Jasper E vertrok Bieslo naar Meijel. De Beeselse formatie was gewaarschuwd voor het vroege druk zetten van RKMSV maar alsnog kon men doelman Nossie bedanken dat het na 20 seconden niet al 1-0 was. De eerste 10 minuten kwam Bieslo dan ook moeilijk onder de druk vandaan en dit resulteerde in de 8e minuut in een 1-0 achterstand. Een indraaiende vrije trap vloog bij de 2e paal binnen. Na de 1-0 herpakte Bieslo zich en kwam het wat beter in de wedstrijd. Individueel was Meijel de betere ploeg maar Bieslo bleef al strijdend goed overeind en gaf weinig tot geen hele grote kansen weg. In de 38e minuut werd een onoplettendheid in de Beeselse defensie helaas genadeloos afgestraft. Ook de 2-0 was nog niet de genadeklap voor Bieslo. Sterker nog, Bieslo kwam kort voor rust terug in de wedstrijd door een mooie kopbal van Neutje. De 2-1 ruststand was gezien het veldoverwicht terecht maar Bieslo mocht zeker geloof houden in een puntje. Na rust startte de formatie van trainer Driessen goed met een aantal kleine mogelijkheden. De Beeselnaren kregen steeds meer geloof in een goed resultaat maar mochten Nossie ook wederom bedanken dat hij 2x knap redding bracht. In de 78e minuut gooide RKMSV de wedstrijd dan toch op slot. Na slordig balverlies op het middenveld werd de Meijelse spits weggestuurd richting Nossie. Kay kon hem knap bijhalen en een schot verhinderen maar maakte daar volgens de scheidsrechter wel een overtreding bij. De zeer goed fluitende scheidsrechter van Erp wees resoluut naar de stip. Bijna wist Nossie ook deze kans te verijdelen maar via zijn hand ging de bal toch tegen het net. Deze 3-1 kwam als een mokerslag aan en dit kwam Bieslo niet meer te boven. Op het eind viel ook nog de 4-1 en stond Bieslo weer met lege handen. Strijdend te onder is de juiste verwoording voor deze nederlaag. Volgende week is inhaalweekend en vrij voor Bieslo. De eerstvolgende wedstrijd is dus pas op zondag 3 november. Dan is op sportpark De Solberg om 14.30 uur Koningslust te gast. Vorig seizoen werd er 2x nipt verloren van de geel zwarten. Hoog tijd om dus eens 3 punten te pakken!