Bieslo 1, weer die verdomde laatste minuut….

15-10-2024 12:50

De mannen van trainer Driessen hebben afgelopen zondag een prima reactie getoond na het debacle van vorige week zondag. In de wedstrijd tegen GFC/Lottum werd er 90 minuten geknokt voor iedere meter. Daarnaast werd er bij vlagen ook nog prima gevoetbald waardoor de trouwe Bieslo supporter na de wedstrijd tevreden aan het bier kon. De eerste helft speelde de wedstrijd zich voornamelijk af op het middenveld. Beide teams probeerden op te bouwen en vroeg druk te zetten waardoor het eerste kwartier veel fouten opleverde aan beide kanten. Grote kansen werden er niet gecreëerd. Bieslo was 2x gevaarlijk bij een hoekschop en GFC/Lottum was middels 2 vrije trappen dicht bij een doelpunt. Na rust werd het spel opener waardoor er ook wat meer mogelijkheden kwamen. In de 59e minuut was het Bieslo dat op voorsprong kwam. Een perfect uitgevoerde corner werd door Neutje prima binnen gekopt. Niet veel later had Yanick de kans om Bieslo op 2-0 te zetten. Oog in oog met de doelman kon hij helaas de wel bekende trekker niet overhalen. In de laatste 15 minuten werden de Beeselnaren meer en meer teruggedrongen. De gasten uit Grubbenvorst/Lottum gingen alles op alles zetten maar hele grote kansen waren niet te noteren. Toch ging het voor Bieslo in de 93e minuut alsnog mis. Een onnodig weggegeven corner werd door een van de boomlange spelers binnen gekopt. In de allerlaatste minuut konden de “greun witte” doelman Nossie nog bedanken dat in elk geval een punt in Beesel bleef. Al met al is een gelijkspel een terechte uitslag gezien het wedstrijdbeeld. Na de wedstrijd was er kort teleurstelling over de late gelijkmaker maar overheerste toch ook wel het feit dat er een goede reactie getoond was na de wanvertoning in Grashoek. Volgende week wacht wederom een zware dobber tegen een (ex) 4e klasser. Dan gaat Bieslo om 14.00 uur op bezoek bij RKMSV in Meijel.