Weer 3 punten op zak!

04-10-2024 14:34

Bieslo Vr1 – Slekker Boys Vr1 2-0

We begonnen zondag met het maken van de teamfoto. Dit werd gedaan door Lian en Denise Bors. Het prachtige portret is te zien op de website. Neem tevens een speciaal kijkje naar de voetbalschoenen van Juliette. Zij heeft hiervoor extra nieuwe voetbalschoenen gekocht. Toevallig waren haar oude ook aan vervanging toe. Gelukkig werd dit keer de foto vóór de warming-up genomen. Dat is wel zo prettig voor de look.

Tijdens de warming-up werden de ballen verdeeld. Echter zagen deze er iets anders uit dan normaal. Blijkbaar had Pien als afleidingsmanoeuvre de ballen van de tegenstander meegenomen. Zou dit de Slekker Girls van hun apprepo hebben gebracht?
Na de ballen terug te hebben gegeven (dit was natuurlijk per ongeluk) werd de warming-up gestart. Het doel was duidelijk: drie punten blijven thuis.

De wedstrijd begon en alweer waren wij zelf van ons apprepo door de posities van de tegenstanders. Het was rommelig, maar we wisten dit na enkele minuten te organiseren. Denise en Lian waren wederom gevraagd om uit te helpen. Ondanks dat in het contract is opgenomen dat zij alleen in de tweede helft ingezet kunnen worden, moest Denise door onvoorziene omstandigheden haar krachten vanaf de eerste helft al laten zien. Ondanks dat ze niet meer meetraint, ging dit haar goed af.
Door een goede redding van Jikke en een doelpunt van Lucie in de 30e minuut was de ruststand 1-0. Het was duidelijk dat er in de tweede helft nog een tandje bij moest. In de rust werd besproken om te proberen zo snel mogelijk een tweede goal te maken, zodat de tegenstander zou afzwakken.
De tweede helft startte en snel genoeg maakte de Slekker Girls een eigen doelpunt. We hoopten hen te kunnen uitlopen, maar ze bleven fel en kort op de man zitten. Het hoogtepunt van de tweede helft was de comeback van Manon. Zij heeft door een zware knieblessure lange tijd geen wedstrijd kunnen spelen. Dit was haar begin om weer verder te kunnen aansterken en daar zijn we uiteraard erg blij mee!
Uiteindelijk werd ons doel wederom behaald en werd de wedstrijd afgesloten met 2-0.

Na de wedstrijd hebben we met Risch en Sjean nog een hilarische tiktok gemaakt (voor de Gen-Z’ers onder ons; het gaat over de “Give Me My Money” TikTok).

Kun je helaas niet elke zondag de wedstrijd toeschouwen, maar ben je toch benieuwd? Houd de site dan in de gaten, zodat je up-to-date kan blijven middels de wedstrijdverslagen. Tot volgende week!